Novice

Več novic >> Arhiv

1. dobrodelni tek Hop na Grad je odlično uspel!

18.05.2017

Minulo nedeljo, 14. maja, je pred Pediatrično kliniko v Ljubljani potekal 1. dobrodelni tek Hop na Grad – tek v korist otrok na Pediatrični kliniki. V organizacijo dogodka se je kot soorganizatorica in glavna donatorica zelo aktivno vključila tudi naša založba. Poleg nekajmesečnega organizacijskega dela so naši zaposleni izvedbo prireditve podprli tudi s prostovoljnim delom na dogodku. Na vse to smo zelo ponosni, zato z vami delimo nekaj utrinkov s prireditve.

S startninami in dobrodelnimi prispevki, ki še prihajajo, smo do danes zbrali že 12.900 EUR. Ta znesek bomo podarili Pediatrični kliniki za nakup endoskopa za nujno obravnavo dojenčkov.

Dogodek je privabil veliko število tekačev, čudovito vreme pa tudi številne obiskovalce. Med več kot 650 tekači so bili tudi številni učenci osnovnih in srednjih šol.

Udeležba in odmevnost dogodka sta ga kljub prvi izvedbi že uvrstila med najbolj obiskane pomladne tekaške prireditve v Ljubljani in tudi širši Sloveniji. Tudi zaradi tega z veseljem napovedujemo 2. dobrodelni tek Hop na Grad, ki bo spomladi 2018, in računamo, da se bo število tekačev vsaj podvojilo.

Hvala vsem, ki ste naše vabilo na tek posredovali učencem in njihovim staršem ali kakor koli drugače prispevali k uspešni izvedbi teka.

Fotogalerijo z utrinki s prireditve najdete na spodnji povezavi, več informacij o teku pa na www.hopnagrad.si ali na Facebooku.

FOTOGALERIJA