Novice

Več novic >> Arhiv

Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler

10.08.2012

Trening komunikacije in javnega nastopanjaŽivljenje je oder. Ljudje nas ves čas opazujejo in ocenjujejo. Tako vsak dan javno nastopamo – na sestanku v službi, na roditeljskem sestanku, na uradu, na razgovoru in v nešteto drugih vsakdanjih situacijah. Pa nam vedno uspe povedati, kar želimo, in prepričati druge?

S sodobnim pristopom, novimi tehnikami, vajami in nasveti Saša Einsiedler nauči svoje tečajnike veščin komunikacije in javnega nastopanja kar iz njihovih foteljev. Ta tečaj za samostojno učenje jih bo vodil k samozavestnemu nastopu, spremembi razumevanja samega sebe in k pogledu prek osebnih meja. Dnevno bo rasla njihova samozavest in bodo komunicirali lahkotneje in učinkoviteje.

Več na www.nastopanje.si

V kompletu so:

  • priročnik z natančnimi navodili, razlagami in vajami ter testi za spremljanje osebnega napredka (104 strani);
  • DVD z nizom kratkih oddaj o komunikaciji in javnem nastopanju (skupaj 1 ura in 25 minut). V njih Saša Einsiedler pokaže vaje, razloži pogoste napake in pove, kako jih odpraviti, ter opozori na značilnosti dobrega komuniciranja/nastopanja;
  • 2 x avdio CD s strokovno pripravljenimi nizi posnetkov BWE (brainwave entrainment), ki na naraven način uglasijo in uravnotežijo možgane poslušalca. Ob poslušanju se lahko popolnoma sprosti, dobi motivacijo in se znebi strahu pred nastopanjem. Metoda je preizkušena, varna in učinkovita;
  • dodatni avdio CD z vodeno meditacijo s Sašo Einsiedler, podprto s posnetki BWE. Meditacija bo pomagala tečajnikom v sproščenem stanju utrditi vsebine, da jih bodo učinkoviteje uporabljali v praksi.

Avtorji:

  • Saša Einsiedler je voditeljica televizijskih oddaj, ki že leta vodi šolo javnega nastopanja za posameznike vseh starosti, pa tudi za šole in podjetja. V tej izdaji predstavlja svoje izkušnje in nasvete, ki jih uporablja med nastopanjem v medijih in v zasebnem življenju.
  • Zbirko Iz mojega fotelja in to izdajo je zasnovala Sabina Šilc, psihoterapevtka z dolgoletnim stažem ter priznana strokovnjakinja za nove metode učenja in urejanje možganskih valov z zvokom (BWE – brainwave entrainment) v terapiji in vsakdanjem življenju.
  • Pri pripravi posnetkov BWE je sodeloval Cameron Day iz ZDA, strokovnjak za urejanje možganskih valov z zvokom.

Več na www.nastopanje.si