Novice

Več novic >> Arhiv

28. slovenski knjižni sejem

13.11.2012

Letos bo med 21. in 25. novembrom v Cankarjevem domu potekal že 28. slovenski knjižni sejem, na katerem se bo, tako kot vsa leta do sedaj, predstavila tudi naša založba. Vabimo vas, da nas obiščete na stojnicah:

 • V-23 v Veliki sprejemni dvorani
 • P-10 v 1. preddverju
 • 2P-10 v 2. preddverju

Stojnico v Veliki sprejemni dvorani smo posvetili dodatnim gradivom za boljše ocene, na njej pa boste našli tudi naše zadnje izdaje, kot je recimo Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einseidler. V 1. preddverju vam bomo predstavili spletni portal za zabavno učenje Lilibi.si ter otroški knjižni program. Stojnica v 2. preddverju pa vam prinaša znanje po posebej ugodnih cenah.

V času knjižnega sejma vas vabimo na dva dogodka v organizaciji naše založbe:

 • petek, 23. novembra, ob 16:15 - Forum za obiskovalce:
  TRENING KOMUNIKACIJE IN JAVNEGA NASTOPANJA S SAŠO EINSIEDLER
  Pridružite se nam in spoznajte, kako se znebiti strahu, biti prepričljiv in uživati v komunikaciji! Saša Einsiedler in Sabina Šilc bosta predstavili tečaj za samostojno učenje, ki vam bo pomagal osvojiti veščine komunikacije in javnega nastopanja.
   
 • sobota, 24. novembra, ob 11:00 - Debatna kavarna
  V STRUGI LJUBLJANICE
  Slovenski podvodni arheologi so prav pred kratkim v strugi Ljubljanice v Sinji Gorici pri Vrhniki raziskovali rimsko tovorno ladjo iz 1. st. Z njimi se bomo pogovarjali o tem, kako so sploh odkrili imenitno ohranjeno ladjo, kako poteka proces dokumentiranja in konserviranja ladje, kaj pomeni takšna najdba za slovenski prostor, kako jo popularizirati in postaviti v mednarodni kontekst, kaj še skriva Ljubljanica in kakšni so na splošno pogoji za raziskovanje v današnjih družbenih razmerah.
  Z arheologom dr. Andrejem Gasparijem, kustosinjo MGLM Ireno Šinkovec in fotografom Arnetom Hodaličem se bo pogovarjala Meta Krese.


Vljudno vabljeni!