Novice

Več novic >> Arhiv

Šolske potrebščine Lili in Bine že na voljo

24.07.2013Šolski zvezki Lili in Bine

Zvezki Lili in Bine
Zvezki Lili in Bine so posebej prilagojeni za delo v prvem vzgojno-izobraževalnem obdobju in obogateni z didaktično vsebino na notranjih straneh naslovnic. Pri izbiri papirja smo bili posebej pozorni na vpojnost, ki bo preprečevala nastajanje madežev med pisanjem, in na ustrezno debelino listov. Hkrati smo se odločili za okolju prijazno rešitev in zvezke izdelali iz zelo kakovostnega 100-odstotno recikliranega papirja s certifikatom.

Barvice Lili in Bine

Barvice Lili in Bine
Skupaj z učiteljicami in učitelji smo za prvo vzgojno-izobraževalno obdobje izbrali barvice z večjo debelino (9 mm) in ergonomskim trikotnim oprijemom, ki preprečuje nekontrolirano vrtenje barvic v roki. Posebna 5 mm debela mina je odporna proti čezmernemu pritisku otroških rok, hkrati pa zaradi vsebnosti oljnih pastelov omogoča preprosto barvanje že z nežnim pritiskom. Barvice so shranjene v kovinski škatli.

Flomastri Lili in Bine

Flomastri Lili in Bine
Flomastri intenzivnih in obstojnih barv so shranjeni v lični papirnati škatlici. Širše konice so oblikovane tako, da se debelina črte lahko spreminja glede na nagib flomastra med risanjem. Barve so pralne in zdravju neškodljive ter zato še posebej prijazne za uporabo.


Peresnica Lili in Bine

Peresnica Lili in Bine
Zelo praktična peresnica z dvema zadrgama vsebuje osnovni nabor potrebščin, ki jih potrebuje vsak otrok v prvem vzgojno-izobraževalnem obdobju:

• barvice Lili in Bine (12 kosov),
• flomastre Lili in Bine (12 kosov),
• svinčnik HB s trikotnim oprijemom (1 kos),
• svinčnik 2HB s trikotnim oprijemom (1 kos),
• radirko Maped (1 kos).

Poleg tega nabora je v peresnici še dovolj prostora za druge nujne dodatke: nalivno pero, brisalnik in ravnilo.

Več na: www.knjigarna.com