Novice

Več novic >> Arhiv

Obiščite nas na 29. slovenskem knjižnem sejmu

20.11.2013

Pričakujemo vas na treh razstavnih prostorih:

  • Velika sprejemna dvorana
    1. preddverje
    2. preddverje
    v Veliki sprejemni dvorani (V-23), kjer bomo predstavili dodatna gradiva za boljše ocene in naši najnovejši izdaji: monografijo Potice iz Slovenije in vodnikPotovanje do svojega doma,
  • v 1. preddverju (P-10) smo prostor namenili predstavitvi spletnega portala za zabavno učenje Lilibi.si, šolskim potrebščinam Lili in Bine ter izdajam za otroke,
  • v 2. preddverju (2P-10) pa vas pričakujemo z izdajami za znanje po posebej ugodnih cenah.


Ker pa se velike misli oblikujejo in zaiskrijo šele v debati, vas v soboto, 23. novembra, vabimo, da se nam pridružite tudi v Debatni kavarni:


ob 10:00  – Potovanje do svojega doma

O konceptu doma ter o vprašanjih, ki si jih zastavimo, preden se odločimo za spremembo, obnovo, gradnjo ali nakup stanovanja ali hiše, se bo Dubravka Berc Prah pogovarjala s tremi sogovorniki: arhitektko in soavtorico izdaje Potovanje do svojega doma Ireno Kirn, Almiro Sadar in ilustratorjem Damijanom Stepančičem.

ob 15:00 – Potice iz Slovenije

Debato o bogatem slovenskem kulinaričnem izročilu bosta poleg avtorja najnovejše monografije Potice iz Slovenije dr. Janeza Bogataja razvijala še Schwentnerjev nagrajenec in strokovnjak za kuharske knjige Iztok Ilich ter strokovnjak za marketing mag. Janez Damjan; moderatorka bo Dubravka Berc Prah.

Veselimo se srečanja z vami!