Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za profesorje angleščine

03.03.2015

Simpozij smo poimenovali How do you manage yours? Skupaj s priznanimi tujimi predavatelji se bomo tokrat posvetili tematiki vodenja razreda.

Gotovo se strinjate, da se pouk začne že veliko prej, preden v učilnico vstopita gruča najstnikov in njihov učitelj. Organizacija pouka za uspešno vodenje je pomembna ravno toliko kot vsebinska priprava, včasih – odvisno od posameznikov v razredu – morda še bolj. Pravzaprav raziskave kažejo, da noben drug vidik pouka ni tako enoznačno povezan z nivojem dosežkov učencev, kot je vodenje razreda.

Zato se bomo na letošnjem simpoziju prepustili vodenju priznanih tujih predavateljev, strokovnjakov za vodenje razreda. Ti nas bodo popeljali skozi različne vidike vodenja razreda, nam predstavili značilnosti dobrega vodje in nas opozorili, na kaj moramo biti pozorni, ko načrtujemo pouk. Namignili nam bodo tudi, kako v razredu ustvarimo pozitivno klimo, v kateri so učenci motivirani za delo in v kateri napredujejo, ker želijo napredovati. Na delavnicah pa bodo vse skupaj dodobra začinili s praktičnimi primeri.

Pridružite se nam 7. marca v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in si naberite novih zamisli za vodenje razreda.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Prijavite se

Vaše prijave pričakujemo do torka, 24. februarja 2015, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijava na simpozij >>

Več o simpoziju

Simbolična kotizacija: 9 EUR

Če boste kotizacijo plačali sami, ob prijavi navedite domači naslov. Če bo plačnik kotizacije šola, navedite podatke šole (vključno z davčno številko in podatkom, ali je šola zavezanec za DDV). Po prijavi boste prejeli račun, ki mu bo priložen zemljevid z označenim Kongresnim centrom Brdo pri Kranju in brezplačnimi parkirnimi prostori v neposredni bližini.

Plačilo kotizacije do 27. februarja 2015 je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 25. februarju 2015 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

darilo za vasDarilo za vas

Udeleženci simpozija boste prejeli vadnico Znam za več - Angleščina 8 iz zbirke Učiteljeva orodja, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.