Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za profesorje nemščine

03.03.2015Simpozij smo poimenovali Vom Lehrer zum Klassenmanager. Skupaj s priznanimi tujimi in domačimi predavatelji se bomo tokrat posvetili tematiki vodenja razreda.

Rezultati mednarodnih raziskav o poučevanju in učenju kažejo, da nobena druga značilnost ni tako enoznačno povezana z dosežki učencev, kot je vodenje razreda. Katere vidike je treba upoštevati pri vodenju razreda? Od česa je odvisen uspeh vodenja razreda in katere učne aktivnosti v razredu so smiselne ter katere motivirajo k učenju tujega jezika? Vse to bomo spoznali v plenarnem delu. Da boste pridobljena znanja lahko čim prej uporabili tudi v praksi, pa smo pripravili še dve delavnici. Skupaj bomo razmišljali, kako lahko najbolje izkoristiti prvo učno uro nemščine z novim razredom učencev in kako pomembni sta pri vodenju razreda retorika in govorica telesa.

Pridružite se nam 7. marca v Hotelu Brdo pri Kranju in si naberite novih zamisli za vodenje razreda.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Vaše prijave pričakujemo do torka, 24. februarja 2015, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijava na simpozij >>

Več o simpoziju

Simbolična kotizacija: 9 EUR

Če boste kotizacijo plačali sami, ob prijavi navedite domači naslov. Če bo plačnik kotizacije šola, navedite podatke šole (vključno z davčno številko in podatkom, ali je šola zavezanec za DDV). Po prijavi boste prejeli račun, ki mu bo priložen zemljevid z označenim Hotelom Brdo pri Kranju in brezplačnimi parkirnimi prostori v neposredni bližini.

Plačilo kotizacije do 27. februarja 2015 je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 25. februarju 2015 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

darilo za vasDarilo za vas

Udeleženci simpozija boste prejeli knjigo Premagovanje težav v razredu iz zbirke Učiteljeva orodja, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.