Novice

Več novic >> Arhiv

Izšel je novi katalog serije Radovednih pet za 4. in 5. razred

05.03.2015

Z radovednimi junaki se v šolskem letu 2014/15 srečuje že 5234 učencev 4. razreda na 147 šolah! Vas zanima, zakaj so učiteljice in učitelji na teh šolah izbrali serijo Radovednih pet in kaj vse prinaša njeno nadaljevanje za 5. razred?

Več o seriji preberite v katalogu!

Serijo Radovednih pet smo že od začetka snovali skupaj z vami – od izbire imen junakov, naslova in oblikovne podobe do same vsebine in drugih elementov, ki gradijo njeno celoto. V pripravo gradiva za 4. razred se je vključilo 235 učiteljic
in učiteljev, gradivo za 5. razred pa z nami soustvarja kar 246 učiteljic in učiteljev iz vse Slovenije!

Serija Radovednih pet prinaša bogato tiskano gradivo tako za učence kot za učitelje. Vsi cilji in vsebine po učnih načrtih so zajeti v samostojnih delovnih zvezkih, dodatne brezplačne priloge pa bodo razveselile ne le učence, ampak tudi starše. Komplet za 4. in za 5. razred je shranjen v lični škatli, ki jo učenci lahko uporabijo za likovne pripomočke.

Številni učitelji so že prepoznali bogato interaktivno gradivo na www.radovednih-pet.si, ki učence motivira za učenje, vam učiteljem pa prihrani dragoceni čas in omogoči še ustvarjalnejši pouk.

Vabim vas, da – če še niste – naročite brezplačno predstavitev na svoji šoli, kjer boste spoznali serijo Radovednih pet od blizu in dobili odgovore na vsa vprašanja.
Z vami jih bodo delili učiteljice in učitelji, ki serijo že uporabljajo pri pouku.

Vaše prijave pričakujemo na naslovu tfnjobskjAsplvt.lmfuu/tj ali na brezplačni telefonski številki 080 19 90.