Novice

Več novic >> Arhiv

3. Klettov mednarodni simpozij za ravnatelje

13.10.2015

Vabimo vas na 3. Klettov mednarodni simpozij za ravnatelje osnovnih šol, ki bo potekal od 26. do 29. novembra 2015 v Solunu v Grčiji, in sicer do 16. oktobra 2015. Na srečanju z naslovom Digitalna agenda v šolstvu bomo prisluhnili vladnim rešitvam digitalne agende v vsaki od držav jugovzhodne evropske regije.

Podrobno bomo spoznali vladne načrte in izvedeli, kdaj lahko pričakujemo začetek vsesplošne digitalne revolucije. Kdaj in kako bodo opremljene šole? Kaj deluje na Hrvaškem in kaj ne deluje nekje drugje? Kaj je bilo bistvo turškega vladnega projekta Fatih in zakaj polovica slovenskih učencev pri pouku biologije uporablja digitalna gradiva?

Strokovnjaki z jugovzhodnoevropskih ministrstev bodo predstavili svoje zamisli in vizijo o bližnji prihodnosti, pa tudi zgodbe o uspehu in manj sijoče projekte iz regije. Po srečanju bomo bliže odgovoru, kje so naše digitalne možnosti ter kdaj bosta digitalni pouk in digitalna učilnica postala glavna cilja.

Simpozij je tudi odlična priložnost za druženje. Prijavite se in si zagotovite svoje mesto v družbi ravnateljev iz sedmih držav regije. 

Prijava:
tjnqp{jkAsplvt.lmfuu/tj
• tel.: 01 513 46 54 (ga. Renata Odlazek)