Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za angleščino 2016

06.01.2016

Advance. Inspire. Teach.


Založba Rokus Klett letos praznuje svojo 25-letnico. Strokovna srečanja kot podpora učiteljem, ki poučujete z gradivi naše založbe, so v teh letih postala stalnica. Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za angleščino, tokrat z naslovom Advance. Inspire. Teach; potekal bo v soboto, 5. marca 2016, v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu. 

Živimo v času hitrega tempa in hitrih informacij, v času sprememb, ki smo jim ne nazadnje priča tudi pri uvajanju angleščine kot prvega tujega jezika v prvo triletje, pa tudi pri učencih samih. Na voljo je vrsta novih pristopov, novih tehnologij, novih pripomočkov, ki jih je mogoče oz. treba upoštevati tudi pri vsakdanjem delu z učenci. Ob zavedanju posebnosti današnjih najstniških generacij lahko na primer učitelj domačnost uporabe pametnih naprav pri učencih s preprostim trikom dodobra izkoristi. In motivira, navdihne, navduši. Nauči. A kako vedeti, kaj pri pouku zares deluje in kaj ne? Zakaj nekaj, kar nekoč ali še nedavno je, zdaj ne deluje več? Kako iz mnogih možnosti, ki se ponujajo, potegniti največ za uspešen in zanimiv pouk? In kako vse skupaj nadgraditi za še boljše rezultate? Na vsa ta vprašanja nam bodo pomagali odgovoriti priznani tuji predavatelji, ki bodo svoje vidike podkrepili s kreativnimi in inovativnimi zamislimi, na praktičnih delavnicah pa bomo slednje skupaj z njimi vzeli pod drobnogled in domov odšli prekipevajoči od navdiha.

Program srečanja in povabilo k prijavi vam bomo poslali v začetku februarja. Za zdaj pa vas vljudno vabimo, da si že danes v koledarju označite soboto, 5. marca 2016, in se nam pridružite na navdihujočem druženju v Portorožu. 

Lepo vabljeni v našo družbo!