Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za slovenščino 2016

06.01.2016

Učenci z različnimi potrebami

Založba Rokus Klett letos praznuje svojo 25-letnico. Strokovna srečanja kot podpora učiteljem, ki poučujete z gradivi naše založbe, so v teh letih postala stalnica. Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za slovenščino, ki bo potekal v soboto, 5. marca 2016, v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu. 

Letošnje srečanje bo namenjeno sodobnim pristopom k poučevanju današnjih in jutrišnjih generacij, ki večini učiteljev pomenijo velik izziv. Priznani predavatelji bodo spregovorili o didaktičnih smernicah in načinih, kako prepoznati potrebe in zmožnosti učencev ter kako zadržati njihovo pozornost. Strokovno izobraževanje bo podkrepljeno s praktičnimi delavnicami, na katerih bomo dali prednost poučevanju otrok s posebnimi potrebami, nadarjenih otrok in dislektikov.

Program srečanja in povabilo k prijavi vam bomo poslali v začetku februarja. Za zdaj vas vljudno vabimo, da si že danes označite v koledarju soboto, 5. marca 2016, in se nam pridružite v Portorožu, kjer si bomo kot vsako leto izmenjali bogate izkušnje in se prijetno družili. 

Lepo vabljeni v našo družbo!