Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za nemščino: sobota, 5. 3. 2016

11.02.2016

Die Galaxis der Praxis.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za nemščino z naslovom Die Galaxis der Praxis. Gute Unterrichtsbeispiele direkt aus erster Hand. Srečanje bo potekalo v soboto, 5. marca 2016, v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu.

Letošnje srečanje bo namenjeno praktičnim zamislim za popestritev pouka. Priznani domači in tuji predavatelji bodo spregovorili o didaktičnih smernicah in različnih načinih, kako v učnem procesu omogočati pritok novih, svežih načinov poučevanja. Strokovno izobraževanje bo podkrepljeno s praktičnimi delavnicami, kjer bomo predstavili konkretne primere in predloge za izvajanje ustvarjalnih in inovativnih učnih ur nemščine. Na spodnji povezavi najdete program srečanja, povzetke predavanj in delavnic ter kratke življenjepise predavateljev.


Program >>

Darilo za vas!DARILO ZA VAS!

Udeleženci simpozija boste prejeli knjigo Vsi učenci so lahko uspešni, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.


SIMBOLIČNA KOTIZACIJA: 9 EUR

Plačilo kotizacije do 29. februarja 2016 je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 25. februarju 2016 kotizacije ne bomo mogli vrniti.


PRIJAVITE SE!

Letos kot novost uvajamo prijavo prek spleta, ki je okolju prijaznejša. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 24. februarja 2016, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijava >>

Lepo vabljeni v našo družbo!