Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za slovenščino: sobota, 5. 3. 2016

11.02.2016

U


Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za slovenščino z naslovom
 Učenci z različnimi potrebami. Srečanje bo potekalo v soboto, 5. marca 2016, v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu in je kot podpora pri poučevanju namenjeno vsem, ki slovenščino poučujete z gradivi naše založbe.

Na letošnjem simpoziju se bomo posvetili sodobnim pristopom k poučevanju današnjih in jutrišnjih generacij, ki večini profesorjev pomenijo velik izziv. Priznani predavatelji bodo spregovorili o didaktičnih smernicah in načinih, kako prepoznati potrebe in zmožnosti učencev ter kako zadržati njihovo pozornost. Strokovno izobraževanje bo podkrepljeno s praktičnimi delavnicami, na katerih bomo dali prednost poučevanju otrok s posebnimi potrebami, nadarjenih otrok in dislektikov. Na spodnji povezavi najdete program srečanja, povzetke predavanj in delavnic ter kratke življenjepise predavateljev.

Darilo za vas!Program >>


DARILO ZA VAS!

Udeleženci simpozija boste prejeli zbirko pesmi Za eno samo besedo Draga Megliča, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.

SIMBOLIČNA KOTIZACIJA: 9 EUR

Plačilo kotizacije do 29. februarja 2016 je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 25. februarju 2016 kotizacije ne bomo mogli vrniti.


PRIJAVITE SE!

Letos kot novost uvajamo prijavo prek spleta, ki je okolju prijaznejša. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 24. februarja 2016, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijava >>

Lepo vabljeni v našo družbo!