Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za angleščino: sobota, 5. 3. 2016

12.02.2016

Advance. Inspire. Teach.

Vabimo vas, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za angleščino z naslovom Advance. Inspire. Teach. Srečanje bo potekalo v soboto, 5. marca 2016, v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu in je kot podpora pri poučevanju namenjeno vsem, ki angleščino poučujete z gradivi naše založbe.

Tudi letošnji simpozij organiziramo v sodelovanju z British Council Slovenia in Cambridge University Press; skupaj smo poskrbeli za program, ki vas bo navdihnil. Spregovorili bomo o spremembah in o mnogoterih možnostih, posvetili se bomo sodobnim in inovativnim pristopom k poučevanju današnjih in jutrišnjih generacij. Priznani predavatelji bodo predstavili didaktične smernice in načine, kako v pouk vključiti elemente, ki učence pritegnejo in navdušijo. Namignili bodo, od kod črpati navdih za uspešen pouk, kaj deluje in kaj nič več. Spoznali bomo preproste trike za doseganje še boljših rezultatov in še privlačnejši in navdihujoč pouk.

Na spodnji povezavi najdete program srečanja, povzetke predavanj in delavnic ter kratke življenjepise predavateljev.

Darilo za vas!Program >>

DARILO ZA VAS!

Udeleženci simpozija boste prejeli vadnico Angleščina 9 – zahtevnejše naloge iz zbirke Znam za več, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.

SIMBOLIČNA KOTIZACIJA: 9 EUR

Plačilo kotizacije do 29. februarja 2016 je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 25. februarju 2016 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

PRIJAVITE SE!

Letos kot novost uvajamo prijavo prek spleta, ki je okolju prijaznejša. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 24. februarja 2016, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijava >>

Lepo vabljeni v našo družbo!