Novice

Več novic >> Arhiv

Brezplačni delovni zvezki za osnovnošolce iz družin s petimi in več otroki

18.07.2011

Na pobudo ljubljanskega nadškofa metropolita msgr. dr. Antona Stresa in s finančno podporo Nadškofije Ljubljana, Škofije Celje, Škofije Koper ter revije Ognjišče, ki bodo krili polovico stroškov, bo tudi letos izpeljana dobrodelna akcija, ki številnim družinam omogoča brezplačne delovne zvezke. Drugo polovico stroškov bodo pokrile založbe, ki sodelujejo v akciji: i 2 d. o. o., Modrijan založba, d. o. o., Založba Rokus Klett d. o. o., Založba Tangram in Mladinska knjiga Založba d. d.

Brezplačne delovne zvezke za osnovnošolce bodo prejele družine s petimi vzdrževanimi otroki, če povprečni dohodek na družinskega člana ne presega 30 % povprečne plače v RS.

Navodila za starše in obrazec za vlogo so objavljeni tudi na spletnih straneh Škofijske Karitas Ljubljana http://www.lj.karitas.si, Slovenske Karitas http://www.karitas.si in ostalih škofijskih Karitas. Vloge s prilogami je potrebno oddati do petka, 29. julija 2011, na Škofijsko Karitas Ljubljana, Poljanska 2, 1000 Ljubljana.


Dodatne informacije dobite na sedežu Škofijske Karitas Ljubljana, na Poljanski cesti 2 v Ljubljani, tel. 01/439–21–30, e-naslov: jogpAmk/lbsjubt/tj.