Novice

Več novic >> Arhiv

Srečanje ravnateljev - Brdo pri Kranju 2017

10.01.2017

Srecanje ravnateljev

Spoštovane ravnateljice in ravnatelji!

Vljudno vas vabim, da se nam pridružite na srečanju ravnateljev iz vse Slovenije. Potekalo bo v četrtek, 2. februarja, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Osredotočili se bomo na psihologijo odnosov med šolo, starši in otroki.

Kakovostni odnosi in razmerja med vodstvom šole, učitelji, starši in otroki so zelo pomembni ter se prepletajo na vsakdanji ravni. Kako jih lahko razvijamo in ohranjamo ter hkrati spodbujamo rast in razvoj vsakega posameznika? Priznani predavatelji, med katerimi bo tudi strokovnjakinja Gill Kelly iz Velike Britanije, bodo spregovorili o različnih vidikih tristranskega razmerja med šolo, starši in otroki. Srečanje bo tudi odlična priložnost za izmenjavo vaših spoznanj in izkušenj z drugimi ravnatelji v prijetnem ambientu kongresnega centra na posestvu Brdo. Verjamem, da lahko skupaj poiščemo najboljše rešitve in soustvarjamo prihodnost izobraževanja.

Program traja od 8.30 do 12.40 in se zaključi s kosilom. Celoten program srečanja si lahko ogledate tukaj.

Vaše prijave pričakujemo do petka, 27. januarja 2017, oziroma do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna!

Prijava >>>

Prisrčno vabljeni!

Posebno presenečenje!

Med vsemi udeleženci srečanja bo Lukvel, ponudnik interaktivnih tabel in projektorjev Hitachi, izžrebal enega, katerega šola prejme brezplačen komplet interaktivne opreme.

 

Darilo za vas

Vsi udeleženci srečanja boste prejeli knjižno darilo. Knjiga Čustveni izzivi mag. Katarine Majerholdcustveni izzivi predstavlja 21 čustev, s katerimi se učenci srečujejo tako v šoli kot doma. Vključuje številne predloge za delo v razredu, pogovor in različne dejavnosti, povezane s spoprijemanjem s posameznimi čustvi.