Novice

Več novic >> Arhiv

Teaching tips up for grabs

11.01.2017

Pasica

Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za angleščino, tokrat z naslovom Teaching tips up for grabs. Potekal bo v soboto, 4. februarja 2017, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in je kot podpora pri poučevanju namenjen vsem, ki angleščino poučujete z gradivi naše založbe.
 
V Založbi Rokus Klett strokovno izobraževanje tudi letos pripravljamo v sodelovanju z ustanovama Cambridge University Press in British Council Slovenia. Priznani tuji predavatelji bodo odstrli pogled na pomen razvijanja miselnih spretnosti ter predstavili sodobne, kreativne zamisli za pouk angleščine, ki resnično delujejo v razredu. Plenarni del bodo nadgradili in podkrepili na praktičnih delavnicah. Prepričani smo, da boste s simpozija odšli polni svežih zamisli za svoje učence.

Na spodnji povezavi najdete program srečanja, povzetke predavanj in delavnic ter kratke življenjepise predavateljev.

Program >>

DARILO ZA VAS!Darilo

Udeleženci simpozija boste prejeli potrdilo o udeležbi in praktičen blokec s pisalom v lični torbi.
 
KOTIZACIJA
Kotizacija za zgodnje prijave – do petka, 20. januarja – znaša 14,90 EUR. Po tem datumu kotizacija znaša 19,90 EUR. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 31. januarju 2017 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

PRIJAVITE SE!
Prijave sprejemamo prek spleta, saj je ta način okolju prijaznejši. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 1. februarja 2017, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijavnica >>

Lepo vabljeni v našo družbo!