Novice

Več novic >> Arhiv

Utrinki s srečanja ravnateljev

06.02.2017

Psihologija odnosov

Spoštovane ravnateljice in ravnatelji!

Vsem, ki ste bili z nami na srečanju ravnateljev Psihologija odnosov med šolo, starši in otroki – potekalo je v četrtek, 2. februarja, na Brdu pri Kranju – se iskreno zahvaljujemo za vašo udeležbo in prijetno druženje.

Izmenjali smo si vrsto zanimivih zamisli in nasvetov, kako pristopati k ustvarjanju boljših medosebnih odnosov, in ugotavljali, kako lahko razvijamo in ohranjamo ter hkrati spodbujamo rast in razvoj vsakega posameznika. Prisluhnili smo različnim vidikom tristranskega razmerja med šolo, starši in otroki ter skupaj razmišljali o najboljših možnih rešitvah. Spregovorili smo o pomembnosti kakovostnih odnosov in o razmerjih med vodstvom šole, učitelji, starši in otroki ter o njihovi prepletenosti z vsakdanjimi opravili.

Upamo, da se vam je porodila kakšna nova ideja ali rešitev, in vas vabimo, da jo delite z nami. Spodaj si lahko ogledate fotogalerijo in predstavitve PowerPoint.

Najlepša hvala vsem, ki ste z nami soustvarjali že drugo osrednje srečanje ravnateljev iz vse Slovenije.


Fotogalerija

Predstavitve PowerPoint

Mag. Anastazija Avsec: Kaj je pomembno, a ni nujno pri vodenju šole?

Gregor Deleja: Odnosi – (ne)nujno »zlo« vzgoje in izobraževanja

Gill Kelly: Razumi me, preden me poskušaš spremeniti

Nives Fortunat Šircelj, univ. dipl. psih.: Kakšna naj bo vloga ravnatelja? Menedžer, vodja zaposlenih ali pedagoški vodja?

Dr. Mila Božič, dipl. ing. farm.: Samoregulacija in razvoj vodstvenih timov skozi samokovčing