Novice

Več novic >> Arhiv

Simpozij za nemščino

14.02.2017

simpozij za nemščino

Spoštovane profesorice, spoštovani profesorji nemščine!

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na tradicionalnem simpoziju za nemščino, tokrat z naslovom Digital geht viral. Spiele, Ideen, Tipps, Apps. Potekal bo v soboto, 18. marca 2017, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.
 
Priznani domači in tuji predavatelji bodo odstrli pogled na kombinirano učenje (blended learning) ter spregovorili o možnostih poučevanja z digitalnimi gradivi in o splošnem vplivu družbenih omrežij na učence in dijake. Strokovno izobraževanje bo podkrepljeno s praktičnimi delavnicami, na katerih bomo predstavili konkretne primere rabe digitalnih medijev pri pouku ter predloge za izvajanje ustvarjalnih in inovativnih učnih ur nemščine. Srečanje smo pripravili v sodelovanju z Goethe-Institutom.
 
Srečanje bo potekalo od 8:30 do 15:15. Program in povzetke predavanj ter kratke življenjepise predavateljev si lahko ogledate na spodnjih dveh povezavah.

Program >>

darilo

Povzetki predavanj >>

DARILO ZA VAS!
Udeleženci simpozija boste prejeli potrdilo o udeležbi in praktičen blokec s pisalom v lični torbi.

KOTIZACIJA
Kotizacija za zgodnje prijave – do petka, 3. marca – znaša 14,90 EUR. Po tem datumu kotizacija znaša 19,90 EUR. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 14. marca 2017 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

PRIJAVITE SE!
Prijave sprejemamo prek spleta, saj je ta način okolju prijaznejši. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 15. marca 2017, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijavnica >>
 
Prijazno vabljeni v našo družbo!